Hittar tillbaks..

Den här veckan har det varit en konstig stämning mellan mig och min kärlek. Det har varit likt en berg - och dal bana. Ena dagen har vi varit det käraste paret i området, medan den andra dagen inte har varit lika kärleksfylld.. Vissa dagar har han varit min prins och jag har varit hans prinsessa. Vi har legat och myst i varandras famnar på morgonen när vi har vaknat, vi har vårdat ömt om varandra och visat varandra kärlek och respekt. Vi har unnat oss riktigt mycket tid tillsammans och njutit av den. Vi har bara brytt oss om varandra här hemma, i hemmet som är våran borg, våran trygghet.
Men de andra dagarna har det varit tvärtom.. Myset på morgonen har bara varit att glömma, det har känts som att vakna upp bredvid sin gamla kompis. De dagarna har vi mest undvikit varandra, när vi har varit nära varandra så har det varit dryga kommentarer och dumma ord.
Från både prinsen och prinsessan.
Den lilla fén som sitter på min axel sa att vi har varit för mycket de här veckorna, min prins har varit sjukskriven från jobbet vilket har gjort att vi har träffat varandra varenda dag. De har nog tagit på oss båda. Som fén sa, ni har inte hunnit längta efter varandra. Vilken jag själv vet är väldigt viktigt i ett förhållande. Så ikväll lät jag honom rida iväg på sin vita häst i några timmar, så att jag kunde få längta och även han. 

Jag har insett att det är viktigt att förstå att man ibland måste få vara för sig själv. Sitta framför datorn och bara filosofera eller bara sitta själv i soffan och njuta av stunden. 
Det är något jag vill ibland. 
Det måste även min prins få göra. 

Jag och min prins har hittat tillbaks till varandra och vi båda har börjat förstå att man inte alltid kan vara kärleksfull men samtidigt att man inte får glömma bort att vara det ibland.


21 februari 2010

Vilken seg söndag! Vaknade vid halv tio och då låg Johannes och verkligen stirrade på mig, han var helt klarvaken medan jag knappt inte orkade hålla mina ögon öppna. Kändes som att jag bara kollade i kors..
Johannes gick ganska snabbt upp, datorn lockade mer än att ligga kvar och mysa med mig.. Blä! Jag ska kasta det där jävla spelet ut genom fönstret! Nej, nu ska jag inte vara sådär. Det är väl bra att ha en hobby, men att sitta framför datorn en HEL dag är väl kanske lite för mycket?
Men jag fick i alla fall sova en timme extra, vilket var jätteskönt! 
Jag har absolut inget kul att berätta om den här dagen.. Har myst i soffan hela dagen och nu börjar jag bli riktigt rastlös. Vill göra mig fin och hitta på något, men bara tanken på att det skulle ta mig en timme att duscha och fixa mig gör mig ännu mer trött.
Det här får helt enkelt bli en riktig slappardag! Får se om jag kan få mitt hjärta att slita sig från datorn och sätta sig och mysa med mig lite i soffan.

Johannes <3


Det är svårt att förklara när ord inte räcker till,
jag kan inte ge dig allt du önskar men du vet att jag vill.
Jag tror ingen förstår det vi delar tillsammans, 
när vi är med varandra,
känns som tiden stannar.
Du hjälpe mig upp och tog tillbaka min glädje.
Första ögonkastet det var kärlek redan då,
du har gett mig ett nytt liv och någonting att tro på.

<3

19 februari 2010

Idag har vi storstädat här hemma! Min familj kommer hit imorgon på fika så då tänkte vi röja undan lite. Fast, jag gjorde nog minst.. Som vanligt, J sa att jag kunde ta vårat rum eftersom jag inte var så van att städa! What?! Okej, kan väl erkänna att jag inte har städat så jättemycket i mina dar..
Nu har jag duschat och känner mig riktigt fräsch, har till och med fått i mig två mackor med köttbullar och ost på, så jag är redo för en sväng på stan. Ikväll är det fest som gäller så ska till systemet och köpa lite att dricka :) 

Hoppas alla får en trevlig fredag, jag ska i alla fall njuta!

18 februari 2010

Idag är det 20 år sedan jag såg ljuset för första gången. Känns helt konstigt att jag har lämnat ungdomen bakom mig och välkomnat vuxenlivet, för när man fyller 20 så räknas man ju som vuxen. Men jag kommer nog inte ändras ett dugg faktiskt! ;)
Jag har haft en urmysig födelsedag och den är inte över än.
Imorse vaknade jag redan vid klockan 6.. Jag är alltid lika nervös och förväntansfull när jag fyller år. Mitt hjärta gick upp vid halv nio men jag fick inte det! Han tvingade mig att ligga kvar, jag visste att det var något lurt på gång..
Vid klockan tio så öppnades våran sovrumsdörr och min älskling och Carro tågar in sjungande "Ja må hon leva, jag må hon leva". De hade bakat en tårta till mig på morgonen och hjärtat hade fixat så att det var 20 stycken ljus i tårtan :) Fy fan vad glad jag blev! Vi satt och åt tårta och drack kaffe och te i våran säng :)
Jag har fått jättefina presenter, av J´s mamma fick jag naglar, känner mig super fin! Och av mitt hjärta fick jag många örhängen, ett halsband och en tavla som jag har kollat på länge.

Den fina tårtan! :D

Mitt liv, mitt allt <3

 

Efter att vi hade fikat en stund så tog jag och Carro oss en promenad till norr och solade lite. En helt perfekt start på dagen!
Senare på eftermiddagen så bar det av till SYSTEMBOLAGET! Det var ju bara ett måste idag. Om jag ska vara ärlig så pirrade det lite i magen och jag var lite nervös när jag stod vid kassan och skulle betala.. =/ Hihi!
Nu ska vi sätta oss och äta en god middag :)
Tack för alla gratulationer! Jag har haft en av mina bästa dagar idag!


17 februari 2010

Namnsdag idag och födelsedag imorgon! Jag är riktigt happy kan jag säga :)
Sitter här och gör Carro sällskap medan hon fixar naglar på sig själv, hon har redan gjort naglar på mig, som en för tidig födelsedagspresent :) Sitter och funderar lite hur hon gör den där Carro, jag skulle nog aldrig kunna fixa naglar på mig själv.. Kunde ju knappt inte ens klistra dit H&Ms lösnaglar på mig själv när jag skulle ha det..

Ikväll tror jag inte att det händer alltför mycket. Vi ska snart äta lite mat och sen blir det nog att ligga i soffan och bara slappa =)

16 februari 2010

Fettisdagen, J köpte hem fyra semlor idag. Så vi har nyss mumsat i oss dom, även hunden Latte fick en halv, han blev superglad!
Imorse vaknade jag upp med huvudvärk.. J gick upp och hämtde en huvudvärkstablett åt mig och efter det somnade jag om en timme. Det var lite bättre när jag vaknade efter det men värken var inte helt borta. Jag har fortfarande lite huvudvärk men inte som förut. 
Idag har jag vart till två företag och lämnat in mitt CV. Jag hoppas att jag får något snart. Även om det bara skulle vara något extra jobb ibland så skulle jag bli glad, vill tjäna lite pengar och inte bara gå hemma hela dagarna. 


Tror inte det händer alltför mycket mer idag. 



13 februari 2010

Nej nej nej, inte nu..
Igår kväll svullnade min hals helt plötsligt upp och jag kände mig riktigt hängig. Det var inte ett dugg bättre när jag vakade imorse.. Vet inte om jag håller på att bli riktigt förkyld eller sjuk. Jag hoppas just nu att det bara blir en förkylning av det här.
Idag vet jag inte vad som händer. Snön yr utanför fönstret vilket är lite tråkigt. Funderar på att ta mig en dusch och fixa mig lite, på så sätt kanske jag bli lite piggare. 
J pratade om att vi skulle åka en sväng till norrköping, det vore riktigt trevligt. 

Måste ner på stan idag också. Det är väl ingen som har missat att det är alla <3 dag imorgon? Så jag har lite att fixa inför imorgon. Det blir inget speciellt från min sida till J då jag har lite dåligt med pengar just nu. Men något litet ska jag väl kunna hitta :)
Bloggar mer ikväll, kanske har mer att berätta då.

12 februari 2010


5 december 2008

Dagen det blev vi och jag fick allt som jag önskat mig

<3

Love is all around me.

Det är så mycket kärlek runt omkring mig.
Från min underbara pojkvän, min familj och mina vänner.
Vad som än händer i livet så vet jag att jag aldrig kommer att vara ensam.
Jag kommer alltid ha människor runt omkring mig som älskar mig och stöttar mig.
Vi kanske inte alltid kommer överens om allt men jag vet att de ändå kommer att finnas där.
När jag ligger på botten och när jag står på toppen, så kommer de finnas där.
Och det gör mig så trygg som person.

Jag skulle inte vara någonting om NI inte fanns!

11 februari 2010

Vaknade vid tjugo i nio imorse, tanken på att jag skulle gå upp for genom mitt huvud men försvann lika snabbt igen. Vände mig om och somnade om till tjugo över tio! Jag brukar bara sova så länge på helgerna och då har oftast J och jag varit på fest eller något och kommit hem mitt i natten. 
Men det var riktigt härligt måste jag säga, men imorgon ska jag försöka gå upp tidigare. 

Idag har jag inte gjort alltför mycket. Gjorde mig i ordning efter den sena frukosten och gick till arbetsförmedlingen. Var där i ungefär en timme och sen begav jag mig hem igen. 
Har skrivit ett CV idag också som jag ska ner på stan och lämna imorgon. Det är "bara" ett vikariat jag söker men det är alltid någonting. Och det kan alltid leda till något mer.
Håll tummarna för mig att jag i alla fall får komma på en intervju!

Imorgon är det fredag ännu en gång. Har ingen aning om vad som händer i helgen. Det brukar alltid visa sig :) 
Vet bara att jag ska träna imorgon, sen får jag se om det kanske blir till att sola en stund. Det är ju så jävla skönt. Börjar verkligen känna mig nöjd med mig själv. 
Livet kanske äntligen leker igen?

10 februari 2010

Det blev en tidig dag idag..


J gick upp vid halv åtta för han var tvungen att flytta på bilen. På gatan utanför våran lägenhet så är det parkeringsförbud mellan klockan åtta och tolv på dagen. Det är helt sjukt. J ringde våran fastighetsägare för att fråga efter parkeringsplatser, både han och hans mamma har bil, så vi har två bilar som vi liksom inte har någonstans att ställa, men de svarade att de inte har några platser till oss.. Det är tydligen kö till de parkeringar som finns bakom vårat hus. Blä! 
Vid klockan åtta väckte han mig.. Jag kände direkt att jag hade vaknat upp på helt fel sida. Jag var inte arg men kände mig lite irriterad av någon anledning. Men jag tog mig i kragen, kan inte och vill inte gå runt och vara sur. 
Vi åt en lugn frukost även fast jag inte var så speciellt hungrig. Efter det så gick jag och Carro ner på stan och solade en stund, nu jävlar ska jag få lite färg i mitt bleka ansikte! När vi kom hem så tog jag mig i kragen ännu en gång och tränade lite. Efter det blev det en duscha och sedan åkte jag och J till vingåker. En kompis till J sa att det fanns en butik där de sålde tv-apparater till ett billigare pris än på Elgiganten, OnOff mm.. Men jag blev en aning besviken, J också tror jag. De hade kanske sju tv-apparater som mest, med samma priser som överallt annars och hon som jobbade där var riktigt jobbig. När J och jag klev in i butiken så frågade hon om vi behövde hjälp, nej svarade J vänligt och sa att vi bara var där för att kolla. Då står hon kvar bredvid mig och när J gick iväg en stund så började hon prata med mig och fråga vad vi var ute efter! Usch.. Tycker inte om när säljare ska vara sådär på. Men samtidigt kanske vi var deras första kunder för dagen, såg inte så jättepopulärt ut. 

Just nu sitter jag här och J ligger och sover i soffan.. Det är skit tråkigt att vara vaken själv. Ingen att prata med. 
Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen.. Jag vill slippa gå dit! Känner mig mer misslyckad när jag måste gå dit. 
Nej, kanske ska tvätta av sminket och lägga mig i sängen och läsa en bok?

8 februari 2010

En härlig dag trots att solen har valt att inte lysa över Katrineholm idag.
Jag sov till halv tio idag! Jag minns inte senast jag sov så länge på en vardag. Brukar oftast vakna till vid klockan åtta och gå upp vid halv nio, men jag klagar inte, var ganska skönt att sova längre. 
J kom hem strax innan klockan tio, han mår inge bra idag min älskling. Han svimmade i hallen igår morse och han höll på att svimma på jobbet idag med. Han ska ringa till vårdcentralen imorgon för idag hade de inga tider kvar. Bäst att han kollar upp det där, jag blir lite orolig.
Jag har varit duktig idag, tränade lite efter frukosten och sedan så gick Carro och jag ner på stan för att sola. Det var riktigt skönt kan jag säga! Tror jag ska börja gå dit då och då, så jag har en grund när sommaren kommer. Inte så kul att lysa upp hela stranden för att man är så vit.. 

Ska nog ta och duscha nu, göra en hårinpackning kanske? Idag är det en dag då jag verkligen tar hand om mig själv. Och det behöver jag. 


6 februari 2010

Vilken lugn men ändå underbar dag! 
Blev väckt vid klockan elva av Carro och Hampus av att de kom in till J och mig och sjöng så vacker! "Godmorgon, godmorgon", ja ni fattar?
Sedan blev det en lugn frukost och efter det så satt J och Hampus vid datorn och kollade på en massa roliga bilder och klipp. Jag slappade lite i sängen och efter det gick jag och duschade. Vi har inte gjort så mycket idag, gått till ICA Nära är det enda jag har gjort idag.. Och det tar mindre än 30 sekunder att gå dit.. Haha! 

Igår storstädade Carro och jag lägenheten, hon hann städa sitt rum, vardagsrummet, köket, hallen och toaletten på den tiden då jag hann städa mitt och J´s rum..
På kvällen så drog jag och J till en kompis på inflyttningsfest, det var riktigt kul att träffa lite folk, har inte vart ute på två helger tror jag. 
Jag hann även träna igår, vilket jag får känna av idag.. Fan, det går inte ens att sätta sig ner ordentligt. Aja, då vet jag i alla fall att träningen igår hjälpte lite. 

Nu ska jag fortsätta vara social med Carro, J och Matte :)
Hoppas alla har en underbar lördagskväll!

Tar det aldrig slut?

Hade ställt klockan på åtta idag för att gå ut och gå en timme innan J kom hem på frukost. Jag tog på mig kläderna och gick och kollade ut genom fönstret.. Snö, snö och åter snö.. Det kom liksom inte uppifrån utan mer nerifrån såg det ut som. Jag beslöt mig för att skita i min promenad idag. Gick och la mig och sov en timme extra istället. Det var riktigt skönt men hade nästan sett fram emot den där morgon promenaden, tro det eller ej.
Jag har tröttnat på snö nu! Kommer inte ihåg när vi hade såhär mycket snö senast. Andra vintrar har man ju gått och hoppats på snö och då har det inte kommit någonting. 
Usch. Skulle inte sitta helt fel med vår just nu åtminstone. 

Idag händer det nog inte så mycket. Jag går inte gärna ut i det här vädret.. Kanske ska ha en "bry-mig-om-mig-själv" dag? Träna lite smått och sen duscha, göra hårinpackning och hela kittet? Jag tror jag bestämmer mig för det.

2 februari 2010

Ta vara på dagen, för just den här dagen kommer aldrig igen!
Jag är segare än segast idag. Har inte sovit jättebra inatt då hunden Latte sov bredvid mig. Det är inte det att han stör mig men jag väcker nog mig själv, vill ju inte rulla på honom eller råka sparka till honom i sömnen. Men han däremot har väckt mig två gånger i natt! Han låg och skällde lite tyst i sömnen, hur sött som helst! Kändes jättemysigt att ha honom bredvid mig när J gick till jobbet imorse.
Imorse tog jag med mig Latte och gick en lång promenad på 45 minuter. Han verklade glad och jag kände mig stolt över mig själv!
Sen har jag tagit upp tvätten från tvättstugan som inte hann bli torr igår, nu ska den bara vikas men jag drar mig lite från att göra det.. Inte det roligaste att göra men jag vet att det måste göras.
Har lite kläder på J´s och mitt rum som jag skulle behöva vika ihop och hänga upp. Ni som känner mig vet hur jag är.. Provar kläder, är jag inte nöjd så slänger jag dom på sängen istället för att hänga upp dom direkt.. 

Aja, nu ska jag göra lite nytta.

RSS 2.0