30 juli 2010

Då var det äntligen helg igen! Vilket innebär att jag är tillbaka i Katrineholm, hos mitt hjärta och mina underbara vänner här :) 

Veckan har gått förvånadsvärt fort. I måndags var jag så seg och helgen kändes ljusår bort.. Men vips så var det fredag! Nästa vecka är sista veckan jag får jobba ihop med Sara.. Underbara Sara. Sen ska hon ha lite lov innan hon börjar plugga igen. Men med den tjejen ska jag hålla kontakten! Nästa vecka blir det kortvecka för min del, för på onsdag tar jag tåget ner till Västervik :) Ha lite semester med min älskling och hans familj. Ska bli jättemysigt att komma bort! Sen får jag se om jag får fortsätta jobba i några veckor till, det visar sig men jag håller tummarna. 

I söndags kväll klickade jag hem en ny mobil, det är FÖR lätt att handla på internet.. Men jag behövde verkligen en ny. Så nu har jag två älsklingar! Hihi! Det blev en röd Sony Ericsson W995 :) Än så länge är jag väldigt nöjd. 

Ikväll ska jag cykla iväg till Alice, min Alice! Har inte träffat henne på hur länge som helst :O Saknar henne och nu ska det bli ändring på det! 
Men först ska jag fixa mig lite och packa upp lite.

26 juli 2010

Igår natt fick jag inte mycket sömn. Slumrade till i några minuter för att sedan vakna, sådär höll det på tills mitt alarm ringde vid halv 6.. Jag har varit helt slut hela dagen. Men nu är jag i alla fall trött och hoppas på att somna skapligt idag. Ska snart göra i ordning frukost till jobbet imorgon, samt packa allt så att det bara är att ta ur kylskåpet imorgon bitti. 
Orkar inte skriva så mycket mer än att det har varit en bra dag :) Trots att jag har varit helt slut hela dagen så gick tiden på jobbet riktigt snabbt. Det är nog mina underbara arbetskamrater som gör det! 

Nej, nu ska jag ta och bre mina mackor, tvätta bort sminket och göra mig klar för sängen. 
Hoppas min telefon kommer imorgon, är i behov av den och jag längtar efter att få knappa på den! Haha!

25 juli 2010

Varför flyger alltid helgerna förbi medan vardagarna kryper fram som en lat snigel? 

Dagarna på jobbet gick ganska fort, hade ju varit sjuk veckan innan så det var kul att vara tillbaka på jobbet och träffa alla igen, speciellt mina underbaringar Sara och Elin :) 
Fredagen spenderades med Sara på stan, hittade lite kläder, första lönen måste man ju spendera ;) Men inte allt dock eftersom jag och mitt hjärta ska åka till Västervik. Senare på kvällen så åkte jag till Katrineholm för att vara lite med Johannes. Somnade i hans armar och sov bättre än vad jag har gjort på hela veckan. 
På lördagen åkte vi till Willys i Katrineholm och handlade lite innan vi begav oss till Eskilstuna. Där väntade utgång med några av mina vänner på volvo. Tyvärr fick jag världens huvudvärk och jag var väl inte den roligaste att umgås med.. Men jag hade trevligt i alla fall :) 
Idag har jag bara umgåtts med min älskling. Skjutsade hem honom till Katrineholm senare på kvällen och nu sitter jag här och är allmänt trött och seg. Saknar Johannes redan.. En hel vecka kvar innan jag får träffa honom igen. Men jag hoppas på att det blir fint väder nästa vecka, då ska jag tvinga Sara att umgås med mig, sola och bada :D

Nu ska jag fixa frukost inför imorgon samt se till att mina jobbarkläder är torra. 

Vill ha 4 augusti nu!


21 juli 2010

Nu är onsdagen över. Veckan vänder och snart är det helg, jag längtar! 
På fredag pratade Sara och jag om att vi skulle kolla på tecknade filmer hela kvällen och skratta åt skämt som man inte fattade när man var liten! Och sen på lördag så kommer mitt hjärta hit till Eskilstuna, har saknat honom en massa. På kvällen blir det utgång med jobbet och då ska även Johannes med :) Har en känsla av att det här kommer bli en riktigt bra helg. 

Det gick väldigt bra att jobba idag. Hade inga stora ordrar utan en massa små, kände mig stolt när jag lämnade in 16 MR när dagen var slut ;) 
Men usch vad trött jag var idag.. Började min morgon med att dricka energidryck, kände mig faktiskt lite piggare efter det. Efter jobbet så åkte jag hem till mamma och min syster, de bjöd mig på mat och vi satt och pratade lite på balkongen :) Jätte mysigt var det! 

Nu ska jag ta och bre mackor till frukosten på jobbet imorgon, så skönt att slippa det på morgonen. Jag sover hellre tio minuter till.. 
För någon timme sen var jag ganska trött men nu börjar det vända. Nu har jag inte alls lust att gå och lägga mig! Men ska försöka vara i säng innan klockan tolv ikväll. Jag är ju så trött på morgonen när jag ska upp.

19 juli 2010

Åh herregud säger jag bara! 
Cyklade med Sara imorse och hem från jobbet.. Jag har sämst kondition och min cykel är väl inte den bästa. Sara trampade på som fan och var hur duktig som helst medan jag låg minst 30 meter bakom henne! Mina ben bara låste sig så fort det blev uppförsbacke och när det väl kom en nerförsbacke så rullade inte min cykel alls, jag fick trampa fast det lutade! Och då pumpade pappa mina däck igår.. 
Jag känner mig väldigt negativ just nu och det är väl för att jag är det. 
Det var riktigt jobbigt att gå upp klockan halv 6 imorse.. Vid halv åtta satt jag och Sara redan och gäspade. Men jag tyckte dagen gick ganska fort ändå. Det är lite skillnad att jobba på dagen, mer folk och mycket mer rörelse. Och mer service när det gäller tom pallar :) De som jobbar på volvo fattar ;)

Sitter i soffan och lyssnar på musik, väntar på att pappa ska komma hem så vi kan laga lite mat :) 
Väntar även på att mitt hjärta ska höra av sig. Jag är expert på att smsa och ringa hela tiden, tänkte ge honom en chans att höra av sig. Får se när det blir..

18 juli 2010

Tillbaka i Eskilstuna hos pappa. Känns bra att vara frisk och kunna jobba igen, men det är så tråkigt att lämna Katrineholm. Det är ju mitt hem. 
Imorgon ska jag upp tidigare än tuppen.. Det kommer bli en tung vecka, hoppas på att vänja mig vid det men tror inte att det kommer bli så lätt. 
Imorgon ska jag cykla med Sara till jobbet, jo ni läste rätt, CYKLA.. Jag har gett med mig, är Sara duktig och cyklar 10 mil i veckan så ska jag också vara det! Kommer nog vara riktigt nöjd med mig själv när den här veckan är slut :) 

Jag och mitt hjärta låg i sängen till efter klockan tolv idag. Vi var riktigt trötta och sen passade vi på att ligga kvar och bara mysa. Vi hade inte bråttom till något. Kommer sakna honom och på fredag kommer jag inte få träffa honom, han ska upp till Sthlm med grabbarna :( 

Nu ska jag snart tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner i sängen. Kommer bli en lång dag imorgon. 
Jag har i alla fall fixat frukost och lunch till imorgon, så jag kan sova lite längre ;)

16 juli 2010

Sov längre än vad jag brukar göra, precis som jag har gjort hela veckan. Tänkte för mig själv igår att jag skulle gå upp skapligt och verkligen ta vara på dagen nu när jag börjar känna mig mycket bättre. Och det gick ju sådär.. Vaknade vid halv nio och tänkte att jag "bara" skulle sova en halvtimme till. Nästa gång jag vaknade så var klockan halv elva! Det var verkligen skönt att sova men jag har ju gjort det en hel vecka nu. 
Aja, det var bara att gå upp, äta lite frukost och börja tänka på vad jag ska laga för lunch till mitt hjärta. Det får bli spagetti, carbonarasås och bacon. Det borde gå hem :) 

Och så var det fredag igen. Har ingen aning vad som händer i helgen. Med min ekonomi så blir det till att bara göra saker som är gratis, haha! 
På söndag åker jag tillbaka till Eskilstuna för ännu en vecka med jobb. Ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka :)
Nu ska jag vara kock en stund!

Skräckfilm.

Sitter i soffan framför en ganska halvtaskig skräckfilm, men ändå så kan jag inte låta bli att hålla händerna för ögonen ibland.. Mitt hjärta ligger och sover så sött bredvid mig. Han har varit trött och stressad hela dagen så jag förstår honom. 
Idag städade jag lägenheten, eller jag damsög, plockade undan lite grejer, diskade och städade toaletten. Ingen direkt storstädning men jag är nöjd! Efter jag hade gjort det så var jag helt slut och en dusch var nödvändig. När jag var nyduschad och fräsch så kom Alice över till mig en stund, vi hann med att prata oavbrutet med varandra om allt möjligt och vi hann med en och annan skrattatack! 
Ringde Sara senare på kvällen, min Sara! Hon fick berätta för mig hur det var att jobba dag på jobbet, måste förbereda mig mentalt inför måndagen. Hon sa att hon måste dricka energidryck på morgonen för att klara dagen! :O Jag har en känsla av att de sista två och en halv veckorna på jobbet inte kommer bli så lätta som jag har trott.. Men vad gör det när man har världens bästa arbetskamrat att sitta och snacka skit med på dagarna? :) 
På måndag kommer jag tillbaka, då jävlar!

Nu ska jag fortsätta kolla på den här skräckfilmen. Som tur är så är Johannes bror vaken och kollar på den med mig. Då kan man ju alltid prata när det blir för läskigt.


Tror det står på tyska på bilden =/

15 juli 2010

Jag ska inte klaga på värmen men nu har jag fått nog att gå runt och vara klibbig och svettig 24/7. Det är skönt att duscha av sig men när man kommer ut igen så tar det knappt fem minuter innan det är lika klibbigt och svettigt igen.
Jag lovade mig själv att inte klaga en sekund på värmen efter den hemska och kalla vintern vi hade men det har jag brutit.. 

Har nyss ätit lunch med min älskling, han var jätte stressad så det blev inte så mycket tid för prat. Ska snart ta tag i disken i köket och sen fortsätta städa lägenheten. Johannes bror som har bott här ett tag sa att han skulle hjälpa till men han ligger fortfarande och sover.. Kanske ska ta fram damsugaren och väcka honom? Hihi! 
Sen ska jag nog träffa Alice, min underbara Alice! Har inte träffat henne på en evighet. 
Blir nog en tidig kväll för mig, som alla andra kvällar den här veckan. Mår inte riktigt helt bra än. 

Nu ska jag ta undan våra tallrikar som står på vardagsrums bordet, katten vill verkligen ha den där köttbullarna på min tallrik som jag lämnade.. 



14 juli 2010

Vaknade, tog tag i vattenglaset och gjorde mig redo på att det skulle göra ont att svälja. Men.. vänta nu.. det gjorde inte ett dugg ont! Kändes lite konstigt bara, jag är inte helt bra i halsen men det gjorde faktiskt inte ont att dricka vatten. Gick upp och velade ett tag mellan kräm och mjölk eller en macka. Jag tog mackan i hopp om att den heller inte skulle göra ont att äta, och det gjorde det inte heller. Eller, kändes konstigt men den gick att äta! Woow! Haha! Tänk vad lite man kan bli glad för egentligen.

I natt sov jag riktigt bra, har inte sovit så bra på nästan 1,5 vecka. Det går åt rätt håll nu i alla fall med den här sjukdomen :) Hihi! 
Mitt hjärta är också dålig men han jobbar på för fullt i alla fall. Han är så envis. Medan jag har legat och sovit hela dagarna har han slitit på jobbet i värmen. Jag fattar inte hur han orkar.. 

Nu ska jag ta mig in i köket och laga lite lunch till mitt hjärta. När jag ändå är hemma så kan jag väl offra 10 minuter i köket ;) 





Det finns så mycket man vill, men när man är sjuk vill man bara en enda sak - bli frisk.

Det var längesen jag var sjuk och sist jag var sjuk på sommaren kommer jag inte ens ihåg. Brukar alltid klara mig borta från sånt under den här tiden på året. När hösten börjar komma så brukar jag alltid vara den som ligger sjuk men inte nu i juli! 
Det är så synd om mig.. Enligt mig själv i alla fall. Allt började som en vanlig förkylning men övergick snabbt till ont i halsen, feber och hosta. Att ha feber och må piss i den här värmen är inte det roligaste jag har varit med om kan jag säga. Jag håller mig inne men känns ändå som att jag håller på att smälta bort. 
Min älskling åkte iväg för en liten stund sen för att handla bland annat matvaror men även en fläkt! Lovely! Kommer ligga i sängen med den på, kommer bli som himlen! 
Dagen har jag fördrivit med att kolla på ointressanta tv-program och sovit. Försöker dricka mycket vatten men det gör ju ont bara att svälja sitt eget saliv.. Usch. 

Jag ska nog sova en stund till, eller vila åtminstone. 
Jag vill bli frisk!

Sjuk.

Usch vad jag tycker synd om mig själv idag. De få gånger jag har lämnat sängen idag är för att försöka äta och gå på toa, annars har jag sovit till och från hela dagen. Jag har lyckats bli sjuk.. Vilket inte är så svårt för mig med mitt immunförsvar.. 
Mitt hjärta är också lite krasslig idag men han begav sig ändå ut i värmen till affären för att köpa kräm till mig. Han är den bästa! Så jag hoppas att jag kan få i mig något att äta. 
Den här varma och fina dagen skulle jag ha velat spendera på en badstrand med mina nära och kära men istället ligger jag i sängen men ett glas vatten, alvedon och papper.. Vilken jävla tur jag har.

Det här inlägget är och kommer bli lika deppigt som jag är om jag inte slutar nu. Ska sova en stund till.

10 juli 2010

Dagen började med att jag vaknade och mådde ännu sämre än jag gjorde igår. Vaknade varje timme och kände mig inte alls bra.. Det enda positiva med att vakna idag var att jag fick vakna upp bredvid min älskling! Jag har dragit på mig en dunderförkylning som gör att jag får ont i huvudet och är lite febrig tror jag, känns som så i alla fall. 

Jag tog det lugnt hela förmiddagen innan det var dags att dra ut till Forssjö för 40-års fest! Jag mådde inge bra när vi åkte ut heller men tänkte att jag kunde vara social en stund. Kvällen spårade mer eller mindre sagt ur ganska snabbt och här sitter jag i soffan med datorn i knät. Mår jag såhär imorgon så kommer jag nog inte orka jobba på måndag. Får hoppas på att det är bättre imorgon!

Nu ska jag och mitt hjärta bara lägga oss i soffan skulle jag tro. Ska ta mig en alvedon så jag mår lite bättre när vi ska gå och sova sen.

1 juli 2010

Juli, redan? Känns som att det nyss var en massa skolavslutningar och studenten. 
Dagarna rullar på ganska fort ändå, även fast vissa dagar känns hur långa som helst. 

Nu har jag lyckats bli trött efter dagens arbete. Det är det negativa med att sluta klockan tio på kvällen, att det tar ett tag innan man går ner i varv. Men ska verkligen försöka somna snart, ska upp skapligt imorgon för pappa ska iväg och vid nio kommer sotaren hit.. Det får jag ta hand om. Sen ska jag och Sara en sväng till Tuna Park, mys! Fick låna grannarnas bil vilket är jättesnällt :) Imorgon skulle det bli riktigt bra väder, så kanske går ner till grannarna en sväng och badar, inte helt fel att ha snälla grannar som har pool dessutom ;) 

Imorgon börjar jag jobba klockan 15 och slutar 19. Ska ta tåget som går 20.09 till Katrineholm. Har mycket saker att släpa med mig men jag har tvingat Johannes att möte mig vid station när jag kommer fram, haha!
Nu ska jag ta och sova, blir en lång dag imorgon!

RSS 2.0