30 mars 2010

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Det är inte det att det inte har hänt något roligt i mitt liv ett tag nu men när jag väl har satt mig för att blogga om min dag så har jag inte orkat. Jag har skrivit en mening sen har jag bara loggat ut. Men nu ska jag försöka ändra på det här ännu en gång! 

I torsdags började jag bli förkyld, tror det var för att jag hade tränat tre dagar i sträck, min kropp är verkligen inte van vid det. Och sen när jag vaknade upp i lördags så var förkylningen ett faktum.. Jag har gått och blivit genomförkyld. Jag har inget lukt eller smaksinne, skit tråkigt! Känner mig täppt i hela huvudet. Hur jävla mycket snor kan en människa producera?
Vaknade upp på söndagen och var lika jävla förkyld och det toppades med att ena sidan på min underläpp hade svullnat upp! Usch.. Såg ut som att jag hade fått en riktig smäll. Men det var en munblåsa som hade bestämt sig för att göra mig förkylning sällskap.. Räcker det inte med att jag inte känner någon lukt och att jag inte kan känna vad maten smakar? Nej, nu kan jag inte pussa på min underbara pojkvän heller.. Det gör för ont och jag vill verkligen inte riskera att smitta honom med min munblåsa eller vad det nu är? 

Och idag mina vänner känner jag mig febrig.. Hatar att vara förkyld! 

Igår satt jag med Alice när hon färgade håret, det blev jättefint! Sen efter det så gick vi hem till mig där vi gjorde i ordning en pannkaks smet, efter några misslyckade pannkakor så lyckades vi faktiskt. Ska väl erkänna att Alice var lite duktigare på att vända pannkakor än mig..
Nu ska jag snyta mig, ta nässpray, en ipren och smörja in mig med anti. 
Fy fan för förkylningar säger jag bara.. 





21 mars 2010

Ännu en helg är över. 

I fredags åkte jag hem till Alice på god mat, mycket prat och skratt! En biltur i runt staden blev det också och även om stan är ganska tråkig nu när det är kallt och grått så hade vi det riktigt roligt när vi körde omkring :) 
I lördags så var det verkligen vår ute. 10+ grader och riktigt varmt, så jackan lämnade jag hemma på dagen. Jag och pojkvännen drog hem till hans pappa och fixade lite med hans bil. Senare på eftermiddagen så kom Matte och Alice hem till oss på tacos och prat :) Vi förfestade här innan vi drog vidare. 
Det var inte så kul på festen som vi gick till plus att jag hade en sån jobbig huvudvärk.. Jag och Johannes var hemma strax innan klockan tolv vilket var skönt. Vi la oss i soffan en stund innan vi gick och la oss. 
Imorse åkte Johannes till Matte, de skulle mecka bil. Vid klockan två kom Alice till mig och det blev ännu mer prat, jag bara älskar våra pratstunder! Hon drog iväg en snabbis med sin pappa på eftermiddagen och kom tillbaka lagom till Bingolotto! Haha! Ja, ni läste rätt, vi spelade bingolotto ;) Jag, Johannes och Alice :) Ganska socialt och trevligt må jag säga! 

Nu ska jag nog lägga mig bredvid mitt hjärta i soffan och bara mysa. 
Imorgon ska jag ta tag i disken som har blivit ett helt berg över helgen.. Har inte orkat och nu får jag skylla mig själv att det har blivit så mycket. Men det tar jag imorgon! 
Imorgon ska även jag och Carro till friskis och träna! Det ser jag också fram emot, ska bli skönt har jag på känn. Efter det blir det nog att sola i si sådär 20 min, skööönt!






I will always love you <3

Nu vill jag veta!

Nu vill jag veta vem DU är som läser min
blogg! :)



Lämna en kommentar, jag är nyfiken!


18 mars 2010

Vaknade av att mitt hjärta kom hem och gick in i sovrummet. För en sekund fick jag lite panik eftersom han sa att han skulle komma hem till lunch, så jag trodde att jag hade sovit bort hela förmiddagen men det hade jag inte gjort. Klockan var bara 08.40 så jag kunde pusta ut, haha! 
Det är plusgrader ute idag! Så jävla skönt, då kanske den här snön kan ta och försvinna snart. Idag har jag ingenting planerat och det är riktigt skönt. Just nu känner jag inte för att göra någonting heller. Kanske sätta på en film och bara slappa i soffan, eller ska man städa idag så man slipper det imorgon? Hm.. Äsch, det där löser sig.

Jag ska nog börja med att äta lite frukost och se vad som händer sen. 
Hoppas alla får en bra torsdag!


17 mars 2010

Fick ett samtal igår från min mamma som stärkte mig och gjorde mig riktigt glad. Är glad att jag har henne, jag behöver inte alltid berätta för henne hur jag mår utan hon hör det på mig och vill jag prata om det finns hon där och lyssnar och vill jag inte det så accepterar hon det.
Igår gjorde jag inte så jätte mycket. Var på stan en sväng med Carro och senare på eftermiddagen hjälpte jag mitt hjärta lite med hans bil, den vill inte starta så vi pysslade lite med det igår. Senare på kvällen så gick vi till ICA och hyrde film, Äntligen Midsommar, jag blev riktigt besviken på den. Ingen film som jag rekommenderar. 

Idag ska jag till arbetsförmedlingen. Måste ju gå dit var tredje vecka, inte så jättejobbigt, då har jag ju något att göra, haha!
Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Hjärtat frågade om vi skulle hålla på med bilen idag. VI? Haha! Han har aldrig bett mig hjälpa till. Tror inte jag är så mycket till hjälp men han vill nog bara ha sällskap :) Det är jag bra på! 


Nu ska jag ta mig en snabbdusch sen göra mig i ordning!



Johannes pärla!

16 mars 2010

Jag vet inte vad det är med mig, jag var uppe vid sju igår morse och idag gick jag upp vid sju också! 
Jag brukar inte vara den som går upp tidigt. Jag ska väl erkänna att jag slumrade till i soffan en stund förut, det var jätteskönt. 
Solen har valt att lysa ännu en dag. Helt underbart väder, synd bara att det blåser lite kallt idag. 
Jag ska snart äta frukost sen ska Carro och jag ge oss ut och uträtta lite ärenden, hämta en till nyckel till lägenheten, posta ett brev och kolla vad det finns för träningspass på Friskis & Svettis. Vi fick hem lite erbjudanden när vi flyttade in i lägenheten och ett av dom var att man fick träna gratis på Friskis i en vecka. Vi tänkte prova på lite program och se om vi ska köpa kort där. Jag skulle verkligen behöva komma igång med någonting. 

Nu kurrar min mage ordentligt! 
Bloggar senare ikväll :)

Besviken.

Nu har det snart gått en månad, en hel månad och jag har inte hört ett skit från dig. 
Inte ett samtal, inte ens ett litet sms. Lever du överhuvudtaget? Svårt att veta. Du väntar säkert på att jag ska höra av mig, men det tänker jag inte göra. Det är bara jag som har fått ringa sen jag flyttade. Det är inte bara upp till mig! 
Vad har din nya familj som inte jag har?! Vad är det som gör främlingarna så mycket bättre?
Jag vill inte tänka på dig för jag blir bara arg och ledsen, men jag kan samtidigt inte alltid kontrollera det. Som nu till exempel.. Ibland tar tankarna över.


Ingen rubrik.

Vilket bra humör jag är på nu förtiden! 
Solen skiner och snön börjar sakta men säkert att smälta bort. Det är fortfarande lite kyligt men det dröjer nog inte länge fören man kan plocka fram tygskorna och vårjackan! 
Jag har känt mig riktigt nere och deppig hela hösten och vintern men nu börjar jag må riktigt bra. Mycket hänger nog på det underbara väder som vi har haft i några dagar nu. 

Just det, måste ju berätta vad det var för möte som jag var på förut! I fredags eftermiddag ringde en herre till mig från Läppe Camping och frågade mig om jag ville komma på en anställningsintervju för sommarjobb idag! Han hade tydligen sett mitt CV på arbetsförmedlingens hemsida där jag såklart har registrerat mig och han tyckte jag lät intressant :) Intervjun tyckte jag gick riktigt bra, även fast hela jag skakade av nervositet när jag satte mig ner på stolen men efter ett tag försvann det, han var glad och positiv från början till slut. Kändes inte så stelt heller när vi satt och pratade. I slutet på veckan ska jag få reda på hur det har gått, jag är förväntansfull! Hoppas, hoppas!






Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
när du inte ser på
Och genomskinligt grå blir jag
utan dina andetag..

<3



15 mars 2010

Jag har varit vaken sen halv sju imorse.. Mitt hjärta pratade väldigt mycket med mig imorse, mest om sina planer för bilen, haha! Då blev jag pigg och gick upp strax efter sju. Inget mig emot, det är sånt fint väder idag och jag är lite nervös inför ett möte som jag har idag.. Skriver mer om det senare :) 

Gårdagen spenderades med min vän Alice :) Vi satt i hennes kök i nästan två timmar och bara snackade en massa skit, jätte trevligt var det! Senare på kvällen så gick jag och mötte upp henne och vi kollade på SAW 6 här hemma hos mig :) Vilken jävla sjuk film, jag tycker att alla de filmerna är störda men den här tog priset.
Det var lite läskigt att följa henne en bit på vägen sen när hon skulle hem.. Haha! 


 

Nu ska jag äta lite frukost med Carro :) Sen blir det till att göra sig i ordning och åka och lämna tillbaka filmen sen ner på stan!


12 mars 2010

Och så var helgen här igen! 
Även fast jag inte har något jobb så älskar jag helgerna, det är då jag hittar på saker med mina underbar vänner och mitt hjärta! 
Idag står fest på schemat! Jag och Alice ska röja med några andra, hon har fått lånat sin brors lägenhet vilken är kanon :)
Så jag ska hoppa in i duschen nu, göra mig i ordning och gå ner på stan. Ska till bolaget sen kolla om jag hittar något fint att ha på mig ikväll, annars får jag leta fram något ur garderoben. 
Det där löser sig!

Hoppas alla får en trevlig fredag! :)



Alice i underlandet!

Ikväll blev jag bjuden på bio av svärmor!
Alice i underladet blev det med hennes syster och systerson :)
Ingen besvikelse blev det här inte, filmen var hur bra som helst och efteråt kände man sig faktiskt riktigt glad!



Visst var ni snygga? XD

11 mars 2010

Det är så många tankar som snurrar runt i mitt huvud. Om någon skulle fråga mig vad det är jag tänker på som gör mig förvirrad och ledsen så skulle jag inte kunna förklara det. Jag vet att det är en sak som tar större plats i mitt huvud än det andra, men den där saken gör att så många andra saker dyker upp som egentligen inte skulle störa mig annars men som gör det just på grund av den största saken.
Hängde ni med?
Det är sådär jag känner mig, helt förvirrad, vad är upp och vad är ner, vad är rätt och vad är fel? Blä! 
Vill bara vakna upp en dag och känna att allt är helt okej. Att inte känna mig förvirrad, att inte vara nere, att inte vara irriterad.. Jag vill, jag vill! 
Mitt dåliga humör brukar gå ut över de som står mig närmast, vilket är supertråkigt. Jag försöker varenda dag att tygla mina känslor, vilket jag inte alltid klarar av och då sårar jag någon som inte har något med mina problem att göra. 


Jag har insett en sak.. Jag behöver hjälp. Jag är inte mig själv längre och det skrämmer mig.

8 mars 2010

Vilken underbar dag!
Termometern mot väggen i köket visar runt 10+ och det är riktigt skönt. Har redan varit ute en ganska lång stund med Latte och jag ska om cirka en timme ut och gå igen, med Karin och Ida :) 
När det är sånt här väder ute det är då man blir extra glad! Kan väl säga att våren är på väg? Hur skönt som helst i alla fall. 

Igår fick jag ett spontant infall att åka till Eskilstuna. Johannes hade åkt till Gustavsvik med några kompisar så jag hade inte så mycket att göra och Carro skulle ändå åka till Skogstorp och fixa lite med huset. 
Det var urmysigt att träffa mamma och lilla syster en stund, hade inte sett dom sen jag fyllde. Jag var hemma i Katrineholm igen runt halv nio. 
På onsdag åker jag dit igen. Då är det rektyreringsmässa i Munktell. Då tänkte jag passa på att träffa Yasmine också. Jag minns inte när jag träffade hennes sist =/ Så imorgon ska jag ner till Arbetsförmedlingen för att få ersättning, de betalar min tågbiljett till mässan vilket är kanon!
Nej, nu ska jag göra mig i ordning lite sen bär det ut i solen igen!

Syster

Being sisters means
sharing a lot of things
throughout life...

Being sisters means
knowing certain things
about each other
and feeling special feelings
for one another.
It is a relationship
we have seen change with time,
and yet, in many ways,
it remains the same.

I know there have been times
when being sisters wasn't easy,
because our differences
pulled us in new directions.
But we always knew
that we cared about one another.
That's the beautiful part
of being sisters.
Even though life is full of changes,
we will always have each other,
and we will always share
a special bond of love.

<3

Jag orkar inte låtsas att allt är lugnt längre..

Jag har länge försökt att vara på toppen, har försökt varit glad varenda dag, har försökt att acceptera allt.
Men nu har jag kommit fram till att jag inte orkar låtsas längre. Allt är inte bra, allt är inte lugnt! Jag har försökt lura mig själv hela tiden att tro att det som DU har gjort har haft en mening. Jag ser faktiskt inte den meningen. Jag ser ingen mening med varför du ska såra dom som är en del av dig själv, hur du kan välja främlingar framför ditt eget kött och blod?
Du skulle alltid finnas för oss, alltid skulle du ställa upp, för vi skulle aldrig behöva vara ledsna eller ha det dåligt på grund av erat beslut. Det var dina egna ord.. 
Vart har alla löften tagit vägen? Har du glömt dom lika fort som du verkar ha glömt oss? 

Jag har alltid drömt om att du ska vara såhär mot mig. För första gången på 15 år kan jag faktiskt prata med dig, jag kan berätta saker utan att du blir arg. Men var inte det 15 år försent? Sen jag har varit liten har jag bara fått tagit skit. Hade jag fått G på ett prov så var det ändå inte bra.. När jag klarade teorin och fick ett poäng över godkänt så kunde jag ändå ha fått bättre. När jag inte förstod när du skulle förklara något så var jag rent ut sagt dum i huvudet. 

Jag har insett att jag inte orkar mer, orkar inte låtsas vara glad när du ringer, för innerst inne vet jag att du spelar ett spel.. Du är inte dig själv längre och hade du inte kunnat ändra dig för 15 år sen? 

Många nätter har min pojkvän fått legat och tröstat mig långt in på natten på grund av att jag har brutit ihop. 
Har nästan fått ångestattacker och inte kunnat andas. 
Blä för allt du gjort!




Jag kanske kommer få mycket skit för det här inlägget, men jag har den här bloggen för att skriva av mig.
Acceptera det eller sluta läs.

Mamma

Hon för sig så fint när hon rör sig,
hon är så fin, hon berör mig
Hon är så fin, hur är det möjligt att Gud skapat något så fint

Mamma

Du bar runt mig i nio månader
Du gav mig liv
Jag kollar på ett gammalt kort på dig och du var så fin
och i mina ögon är du det än idag men skiten som varit har satt sina spår
Släpp dig fri och veckla ut dina vingar mamma,
för du är änglalik, hos mig finns ingen annan som jag ser upp till,
så som jag ser upp till dig

Och när ingen ville lyssna, var du den enda som hörde mig
Så jag stöttar dig och jag ser din kämparglöd,
för jag vet vad du går igenom varje natt
Du är mitt största stöd och jag har aldrig skämts
över dom problem som du bär som gör dig matt
Finns ingenting som går upp mot att höra ditt skratt
Så elegant du för dig med sån självdistans och för en ständig kamp

Jag är mer än tacksam för allt du någonsin gjort,
jag flyttade sedan till en annan ort
I mina ögon är du alltid fin mamma
Jag ser upp till dig, vilken kraft du har,
ensam kvinna som krigar genom natt och dag

Varje andetag är för dina barn,
som du lever för och vi har det bra,
tack vare mammas vilja att aldrig vika sig för nederlag

Om du trillar går du upp igen omedelbart,
det har varit mycket kaos omkring dig ändå ser du klart
Klart du drömt om ett bättre liv,
men du vet att du en dag, med ditt varma hjärta,
kommer att komma till Guds paradis
Det förtjänar du efter all skit som du stått ut med,
men det är slut med det nu

Kära mor bara njut,
för jag kommer alltid finnas här och förstå
Hos mig kommer du alltid kunna fälla en tår

<3

1 mars 2010

Nu har allt blivit som vanligt här hemma igen. Min älskling är tillbaka på jobbet och jag går fortfarande runt här hemma.. Det känns jättetomt och nästan konstigt att inte ha honom gå här hemma och trampa. Men nu kommer vi ju i alla fall inte gå varandra på nerverna.. Haha!

Det är mars redan och efter alla plusgrader som varit i helgen så kändes det verkligen som att våren var på väg. Men imorse när jag kollade ut så snöade det för fullt igen, vad är det här?! Det har kommit över 10 centimeter på bara en natt! Ahh! Jag vill ha sol och värme nu! Jag och Carro gick ner på stan en sväng, hon hade ett ärende att uträtta och jag hade inte varit ute på hela helgen eftersom jag har mått dåligt så jag behövde lite frisk luft. 
Höll på att bli påkörd när vi skulle gå över vägen. Bilen som höll på att klippa mig hade tokrött och kärringen bara körde. Hon missade mig med ungefär 10 centimeter! Vissa ska bara inte ha körkort!



RSS 2.0