Snöstorm & sommardäck.

Vilken underbar dag, eller inte!
Började dagen med att skjutsa Johannes till jobbet då jag behövde bilen för att ta mig hem när jag slutade klockan tre. Carro skulle inte sluta fören klockan fem och jag hade ingen lust att vänta på henne, haha! Så med sommardäck så begav jag mig hemåt i snöstormen. Det var inte så jättehalt när jag vid lunch hade tagit bilen för att åka hem en snabbis då jag tänkte att det skulle gå bra. Och det gick bra, fram till den första backen, eller rättare sagt första lutningen! Det var inte brant alls. Men i alla fall, när jag skulle åka iväg så spann det bara, det enda som hände var att bilen drog till höger.. Suck. Jag la i tvåans växel - inget hände, jag la i treans växel - inget hände. Det var bara att stanna. Det kom fram en äldre kille och knackade på min ruta och frågade om jag behövde hjälp. OM jag behövde.. Så det krävdes tre personer för att jag skulle komma iväg.. De puttade och jag gasade. Tillslut kom jag i alla fall iväg, jätte snällt av dom att hjälpa till. (Kanske var för att jag stod i vägen för dom?) 
När jag nästan var hemma stötte jag på ett till hinder, ännu en lutning.. Jag bestämde mig för att ställa bilen och gå sista biten hem. Tog bara 3-4 minuter att gå hem så det var ingen fara. 
Det var i alla fall sista gången jag körde bil med sommardäck i snö!

När jag kom hem så gick jag och handlade lite och sedan lagade jag mat. Johannes kom hem efter att ha satt på vinterdäck på bilen. Efter vi hade ätit åkte vi för att pumpa däcken och senare åkte vi över till hans pappa för att lämna domkraften.
Och nu sitter vi båda två i soffan. Johannes spelar tv-spel och jag sitter vid dumburken. Låter som vanligt eller hur? 
Imorgon ska jag vara hemma, ska passa på att sova lite längre, är helt slut.

Fin dag!

Jag är så trött idag! 
Sov inte alls bra i natt, tror jag lågt och tänkte på för mycket saker. Vaknade till vid klockan tre i natt och var jättepigg, jag trodde att jag hade sovit klart då men inte.. Vaknade ytterligare två gånger och var pigg tills alarmet på mobilen gick igång och då kände jag mig mer död än levande. 
Skjutsade Johannes till jobbet imorse så jag kunde ta bilen från Duveholmsgymnasiet till skukhuset vid halv tolv, men det hade jag inte behövt för läkaren jag skulle till var ändå sjuk. Suck! Sjukhuset hade ringt mig en enda gång för att tala om det och inte svarade dem när jag försökte ringa upp. Aja, hade varit bra att veta om att min tid var inställd. 
Men jag åkte tillbaka till Duveholm för att jobba vidare. Så underbart jobb och så underbara personer! Jag var lite nervös i början då jag aldrig har gjort detta förut. Men bara efter någon timme så kändes det som att jag hade jobbat där förut. 
Imorgon ska jag jobba där igen för Lernia hörde inte av sig som de sa.. Suck. Får ringa dom imorgon.

Bloggen kommer finnas kvar!

Vad kul att så många vill fortsätta läsa om mina dagar! :) Efter mycket funderingar så har jag beslutat att ha kvar den här bloggen. Men jag har dock fixat en helt ny där jag vill vara helt anonym då det finns personer i min omgivning som jag inte vill ska läsa min blogg. 
Vill ni ha adressen till den så mejla mig gärna: sa_zza@hotmail.com

Idag har varit en riktig slappar dag. Jag och Johannes satt och spelade tv-spel ett bra tag tills vi bestämde oss för att ta en liten promenad. Fast så kort blev den inte, vi var ute i lite över en timme och gick med hunden. 
När vi kom hem lagade vi mat och tände en massa ljus, riktig mysstämning! Och nu sitter vi här i soffan, Johannes spelar tv-spel och jag sitter och glor vid datorn. 
Imorgon ska jag jobba minsann! På Johannes mammas jobb behövde de lite folk eftersom några är borta. Jag är spänd med så förväntansfull! Hon jobbar med elever som har speciella behov. Aldrig gjort något liknande förut så vi får se hur det går :) 
Sen hoppas jag att Lernia ringer mig imorgon.. De håller på att fixa ett jobb åt mig och imorgon skulle de meddela om jag får börja eller inte. Det handlar bara om ett jobb på tre veckor men det är alltid någonting. 
Skulle vilja veta vilka som läser min blogg! :) Kommentera gärna och berätta vem du är!

Nu blir det att mysa en stund till i soffan. Jag är jätte trött idag. RSS 2.0