30 september 2010

Överraskningen i lördags var en 24 timmars kryssning till Åland! Kan ni tänka er att jag blev något glad när jag såg Birka bussen köra fram och min älskling kollade på mig med ett stort leende och bara nickade? Helgen var helt underbar, jag njöt av varenda minut.

Den här veckan har jag varit snuvig och hängig som bara den.. Var till tandläkaren i måndags där min tandläkare konstaterade att jag var tvungen att operera bort min visdomstand, usch. Jag som verkligen inte tycker om sånt där. Han skickade iväg en remiss till sjukhuset så nu är det bara att vänta på en tid.
Jag kämpde mig till jobbet både måndag, tisdag och onsdag men igår kväll orkade jag inte jobba mer än 2 timmar.. Idag mår jag sådär, näsan rinner som aldrig förr och huvudet bara dunkar.

Ska snart försöka ta mig in i duschen, lite fräsch kan man väl se ut fast man mår piss.
Sen vid klockan kvart i fem ska jag hämta upp "svärmor" på tågstationen här i Eskilstna. Hon skulle hämta ut sin telefon sen åker vi tillsammans hem till Katrineholm. Jag längtar efter att få träffa mitt hjärta igen!


PS.
Idag ska jag passa på att göra av med alla 50-öringar som jag hittar!

24 september 2010

Nyss kommit hem från stan, har varit och ätit middag med Alice, det var hur mysigt som helst och jag har verkligen saknat våra pratstunder! 
Just nu sitter jag i soffan och funderar på hur in i helvete jag ska få igång tvn.. Min kära pojkvän har fixat så att vi har datorskärmen så den syns på tvn :) Rätt coolt men jag vet ju fan inte hur man byter.. Haha! Vågar inte trycka på alltför många knappar, jag är expert på att göra fel när det gäller tekniska prylar.
Men jag får helt enkelt stå ut med datorn i två timmar till.. Om jag bara kunde få igång ljudet så skulle jag inte lida så mycket, haha!
Imorgon ska Johannes överraska mig med någonting, det enda jag vet är att ska ha ombyte med mig och att det ska vara något lite finare. Hm, jag är så spänd inför morgondagen! Jag lär skriva om det efter helgen :)

Nu ska jag ta mig en cider, luta mig tillbaka i soffan och njuta av.. Att jag har datorskärmen på tvn och att jag inte får igång ljudet någonstans. Jippi!

I´m better of without you.

Rubriken stämmer in på det jag känner just nu.

Det har varit en jobbig period i mitt liv och något säger mig att den inte är över än, men snart, känner på mig att det snart är över.
Idag tog jag ett beslut som kommer att ändra mitt liv, till det bättre hoppas jag. Känns som att den klumpen i min mage som har legat och gjort ont länge har försvunnit men inte helt än. Men jag är på god väg nu att bli mig själv igen, utan de där negativa tankarna som har tagit upp mitt huvud. Samtidigt som det är en lättnad att jag tog det här beslutet så är det tråkigt att det skulle behöva bli såhär. 

Ska avsluta det här inlägget med det här:

Aldrig trodde jag att det skulle bli såhär. 


Är glad att jag har Johannes, min familj och mina underbara vänner, ni är allt!RSS 2.0