30 juni 2010

Jag är inne på min tredje vecka på volvo och jag trivs verkligen bra där! Vi från Lernia som började jobba ungefär samtidigt har blivit som ett litet gäng och det är jätte sköna människor. 
Att jobba inom industrin är väl kanske inte riktigt min stora dröm, men det är bra arbetstider och ger mig mer pengar än om jag står i en affär. Så jag ska inte klaga! 
Timmarna på jobbet flög förbi idag, kanske var för att jag fick sova med mitt hjärta igår natt. Han fyllde ju år igår och ville inte låta honom sitta där helt ensam hemma i lägenheten. Fick ganska mycket gjort idag i alla fall och det är alltid bra. 

Just nu sitter jag och kollar runt på kläder på internet. Det finns så mycket som jag vill ha och det är ju rea nästan överallt! Men tyvärr har inte mina pengar kommit än.. Suck. Och när jag får dom så har jag lite pengar jag måste betala tillbaka som jag har lånat. Längtar till min första lön! "Bara" 23 dagar dit. Haha!
Nu ska jag kolla vidare sen lägga mig i sängen och sova. Imorgon ska jag passa på att sola lite och kanske ta mig en promenad till mormor och morfar. Vi får se vilket humör jag är på imorgon :)

Saknad.

Åh vad jag saknar Johannes. Jag är så van att ha honom bredvid mig när jag ska sova på kvällarna att jag nästan drar mig för att gå och lägga mig när jag är själv. Oftast somnar jag av att jag är helt utmattad. Det kanske låter hur knäppt som helst men jag har bott tillsammans med honom i ett år nu. Visst, det finns nätter då jag har sovit utan honom av olika anledningar men då har det bara varit för en natt eller två. Nu när jag jobbar i Eskilstuna så måste jag sova utan honom fem nätter i veckan och det känns jätte jobbigt. Jag är glad över att jag har ett jobb och att jag får tjäna egna pengar men jag längtar lite tills jobbet är över, låter dumt det med men jag vill ha ett jobb som gör att jag kan sova hemma och slippa vara borta från Johannes och mina vänner. 
Något som jag mår dåligt över just nu är att mitt hjärta fyller år imorgon och jag kommer inte kunna uppvakta honom på det sättet som han gjorde med mig när jag fick tårta och presenter på sängen när jag vaknade. För det första så kommer jag inte kunna träffa honom imorgon och för det andra så har jag inga pengar till att köpa en present åt honom heller.. Usch, den här månaden suger!

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna. Tänkte gå upp imorgon och ringa och sjunga för mitt hjärta, eller, jag kanske bara säger grattis. Sjunga är jag inte så bra på :P

28 juni 2010

Det känns att det är måndag. Hela min kropp strejkar.. Vill inte jobba, vill inte anstränga mig, vill inte. 
Men jag vet ju hur stolt jag är när jag kommer hem från jobbet och har slitit lite :) 
Idag har jag inte gjort så mycket, mest väntat på att få börja jobba faktiskt. Så är det när man jobbar eftermiddag/kväll. 
Jo, jag har fixat med försäkringskassan, skickat in lite papper och så. Så den här veckan borde jag få mina pengar och även pengar för de dagarna jag var sjuk i maj! Det är så krångligt det där. Det är ju bra att fk finns men jag hatar när det ska krångla! 
Längtar redan till min första lön, NÄSTA månad. 

Nu ska jag leta reda på mina arbetskläder. De ligger inne i tvättstugan någonstans. 
Sen ska jag hämta upp Sara för att sedan åka till jobbet :) 
Volvo 16-22!

Hemma.

Då var jag hemma i Katrineholm igen efter fyra arbetsdagar. Känns jätteskönt med långhelg! 
Jag var ganska seg på jobbet idag, fick inte så mycket gjort fast jag jobbade på. Packade kanske 180 saker på hela 6 timmar. Vi har ett mål att vi ska klara att packa 91 saker i timmen.. Jag nådde inte det målet idag i alla fall. 
Åkte hem från jobbet och där mitt hjärta var och väntade på mig, packade ihop alla mina grejer, det var en del kvar att packa trots att jag trodde att jag hade packat ner det mesta innan jag åkte till jobbet. Sen bar det av till fröslunda för att lämna pappas bil, en omväg för mig och Johannes som redan hade bråttom, haha! 
Väl hemma i stan så åkte vi hem och lämnade mina grejer sen gick vi till Johannes pappa där han bjöd på mat :) Jättemysigt var det. 

Nu sitter jag här i soffan och funderar på att tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Är helt slut idag :/ 


24 juni 2010

Jag är så irriterad.
Jag skulle fått mitt aktivitetstöd från försäkringskassan idag, skit bra tänkte jag igår, jag behöver ju de där pengarna för att klara en månad. Idag kollade jag om pengarna hade kommit in. Hade de det? Nej. 
Ringde till försäkringskassan, tänkte om det var dom som hade missat men nej arbetsförmedlingen hade glömt att skriva på min blankett, så de hade skickat in den till FK utan att den var påskriven vilket innebär att jag nu inte får några pengar! Jag får gå ner till arbetsförmedlingen på måndag för att få den påskriven och skicka in den själv. Sen kan det dröja ytterligare 2 veckor innan jag får mina pengar! Det här är ju helt sjukt.. Vet inte hur jag ska klara mig i två veckor med det som sitter på mitt konto nu. Måste ju betala hyran och allt! 

Vilken bra start på dagen!!

Tisdagen över!

Ännu en dag är över :)
Nu sitter jag i soffan med datorn i knät med ett glas cola bredvid mig, toppen! Det enda som fattas är min underbar pojkvän och mina vänner hemma i Katrineholm. Saknar dom! 
Någon jag mer saknar jätte mycket är min mamma. Har inte träffat henne på ett bra tag nu. Det är lite svårt nu när jag jobbar kväll, hon kommer ju hem från sitt jobb när jag börjar mitt. Men jag ska hälsa på henne och min syster också oftare när jag jobbar dag. Då slutar vi ju samtidigt :) 

Jobbet idag gick riktigt bra, tyvärr gick inte tiden lika snabbt som igår. Men det finns mycket och göra vilket är tur, det värsta jag vet är när man inte har något och göra, då går ju inte tiden alls. Bara två dagar kvar innan jag får träffa Johannes igen. Han kommer och hämtar mig på torsdag efter jag har slutat! Längtar :) Jag trivs på mitt jobb och i Eskilstuna för den delen med men saknar alla där hemma. Det är det som är jobbigt med att vara borta. 

Det blir sängen tidigare idag än igår känner jag. Är hur trött som helst.. Och imorgon vill jag ta vara på dagen innan jag börjar jobba, vilket jag inte gjorde idag.. Haha! 
Nu ska jag dricka lite mer cola och äta lite ostbågar, mums! Sen blir det sängen, god natt! :)



22 juni 2010

Jag är tillbaka!
Kände att jag var tvungen att ta en liten paus från bloggen. Annars skulle mina inlägg bara vara negativa.

Nu är jag tillbaka i Eskilstuna igen för att jobba i en vecka. Eller, den här veckan är det bara fyra dagar, jippi! Det betyder ju att jag kommer hem tidigare till Katrineholm! Tiden flög förbi igår på jobbet och jag trivs verkligen där :) Så många goa och glada tjejer som jag jobbar med. 
Igår somnade jag inte fören strax efter två på natten. Är ju inte trött efter jobbet :/ Så idag sov jag till elva, det var väldigt längesen jag sov så länge. Ska väl snart göra lite lunch och sen göra mig i ordning för att åka och jobba vid fyra. 
Hoppas den här dagen går lika fort som igår.

Tungt.

Jag har något på hjärtat som är väldigt tungt att bära. Det är både fysisk och psykisk utmattning, något som jag har levt med i snart två år utan att veta om riktigt vad det är. Idag fick jag svar på vad det var och jag kan inte förklara riktigt hur jag känner, jag är glad över att de äntligen vet vad det är för fel på mig men jag är samtidigt ledsen, för det finns ingen medicin som man bara kan ta och sen så är man frisk. Utan det här måste man vänta ut tills det går över av sig själv.

Usch.. Jag vet inte vad jag mer ska skriva. Finns så mycket att skriva men jag har ingen lust alls. Vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. 
Funderar på att gå ut och gå en långpromenad med hunden. Rensa tankarna lite och samtidigt få lite sol på min bleka kropp!




Sommar!

Den här dagen har varit helt underbar! På förmiddagen så kom Carro med en bra idé, att vi skulle cykla till Duveholmssjön och lägga oss och bara steka. Ringde Alice och hon bestämde sig för att följa med! Vi packade ner kaffe, saft och några bullar. När vi kom dit så var det nästan inga där, det var kanske fyra personer på hela badplatsen, så skönt! Efter en liten stund kom Alice och hon hade med sig ännu mer fika! Hihi! Vid tre tiden cyklade vi hem, gjorde oss i ordning för att sedan gå till stadsparken och sätta oss. Jag, Johannes, Carro, Alice och Matte :) Det var riktigt mysigt. Du får hålla dig till cola i 6 månader till Alice ;) Haha! 
Vi kom hem för en liten stund sen och nu håller mitt hjärta på att göra varm mjölk med honung i köket. Jag har aldrig druckit det så det kommer bli spännande :) 
Imorgon ska det vara lika fint väder idag, får hoppas att det stämmer :) Då ska vi ligga och pressa igen! 

Nu ska jag mysa med mitt hjärta. Bara njuta av att jag har honom vid min sida <3




16 juni 2010

Imorse var jag pigg redan klockan sju, men gick jag upp? Nej. Jag tänkte att jag skulle ligga och slumra en stund, en halvtimme eller något sånt men jag skulle inte somna om. 
Och ja, nu har jag precis vaknat, två timmar senare. Känner mig mer död än levande, vid klockan sju mådde jag ju jättebra.
Ska försöka gnugga bort tröttheten i mina ögon och sen gå upp och ta mig något att äta! Min mage har kurrat sen jag vaknade när hjärtat gick till jobbet, så ska få tyst på den nu.




15 maj 2010

Usch vad länge jag sov idag. Vaknade ungefär kvart över tio, så länge brukar jag inte sova men det var riktigt skönt. Igår var jag också jätte trött och jag somnade i soffan, det brukar vara Johannes som gör det men igår var det tydligen min tur, haha! Men jag hatar att somna i soffan, vaknar upp med huvudvärk och känner mig nästan bakis =/ Vet inte varför men det har nästan alltid varit så. Sov hela natten och vaknade upp imorse när hjärtat gick till jobbet, sen somnade jag om igen. 
Just nu sitter jag har, funderar på att raka benen eftersom det verkar vara bikini väder idag! :) Måste bara hitta min rakhyvel.. Hoppas den inte ligger kvar hemma hos pappa bara. 
Kanske ska träffa Alice idag också, men har tyvärr ingen bil.. Det är lite långt att gå till Värmbol men jag får se hur jag gör. Allt ordnar sig.

.....

Vad seg jag är idag! Idag har jag inte gjort någonting vettigt, eller jag har plockat undan på rummet som jag skrev tidigare och ringt ungdomsmottagningen. Känner mig nöjd :) Jag belönade mig själv med en biltur till Alice i Värmbol. Där åt vi lite och pratade väldigt mycket! Har saknat den där tjejen! Framåt eftermiddagen åkte vi hem till mig och satt en stund sedan var det dags för Alice att gå på teorilektion, sånt som måste göras när man vill ha körkort ;) Jag umgicks då med grabbarna lite som höll på med Johannes bil och som fortfarande håller på med den. Vet inte hur det går för dom. 
Snart ska jag ställa mig och laga lite mat :) Spagetti och köttbullar tror jag att det blir. 
Jag ska bara njuta av den här lediga veckan och ladda upp inför nästa vecka då det är jobbdags igen! 



13 juni 2010

Oj oj.. Ännu en gång har det gått för länge mellan mina inlägg. 
Har inte kunnat blogga den här veckan då jag inte tog med mig datorn till Eskilstuna. Har inte kunnat låna pappas dator heller då han har använt den till jobbet. 
Första veckan på Volvo i Eskilstuna gick riktigt bra! Mycket att lära sig men jag trivs riktigt bra med tjejerna som jag jobbar med :) Men det var riktigt jobbigt att vara utan mitt hjärta och mina vänner en hel vecka. Tiden gick riktigt segt på jobbet i fredags även fast vi bara jobbade i fyra timmar. Det var nog för att jag visste att jag skulle få åka hem och träffa Johannes efter jobbet. Jobbar förresten från klockan 16-22, den tiden passar mig faktiskt riktigt bra! Det är inte så stressigt på kvällen så jag hinner lära mig allt ordentligt. Sen kan jag sova länge på morgonen ;) Haha! Men från vecka 28 kommer jag jobba 7-15.30. Det bästa är att vi slutar tidigare på fredagar! Me love it! :)
Det blev många kramar och pussar när jag kom hem i fredags, helt underbart, det hade jag saknat! 
Nästa vecka är jag ledig och då ska jag bara njuta av att vara med de jag älskar. Jag hade aldrig trott att det skulle vara såhär jobbigt att vara borta. Men det är bara att vänja sig. Veckan efter den här som kommer så kommer jag bara att komma hem på helgerna i sju veckor.. Men det är pengar och det behöver jag verkligen! 

Nu har jag duschat och känner mig riktigt fräsch, Johannes ligger bredvid mig och sover i soffan så sött :) Snart är det sängen som gäller och det är så skönt att sova i sin egna säng! 
Imorgon ska jag träffa min underbara vän Alice! Har saknat henne också! Får se vad vi hittar på :) Jag hoppas på fint väder.

God natt!

1 år & 6 månader av kärlek!



Utan dig - ingen mig

081205
<3




Ingen rubrik.

Nu är allt fixat inför morgondagen :) Lite saker kvar att göra men det hinner jag med imorgon bitti. 
Har precis diskat och ska snart kila över till ICA Nära, jag och Johannes ska äta fläskfilé med klyftpotatis och då är räksallad för mig ett måste! Haha! Jag älskar att äta det till kött. Någon mer än jag? 
Ikväll ska vi till Ida där det vankas fest! Det kommer nog bli jättekul :) Men jag har bestämt mig för att jag ska vara nykter. Kul kan man ju ha ändå ;)
Men nu kommer samma tankar upp i huvudet som alltid dyker upp när man ska bort, va f*n ska jag ha på mig? Garderoben är överfull med kläder och då är ungefär 3/4 av kläderna mina. Det borde ju finnas något som jag kan ta  på mig. 

Nu ska jag kila till ICA, sen vänta på att Johannes kommer hem. Han skulle skjutsa sin chef någonstans.

Imorgon <3

4 juni 2010

Sitter just nu och väntar på att någon gubbe ska komma och fixa våran fläkt över spisen. Det blir stekos i hela lägenheten efter man har lagat mat trots att man har den på. De skulle varit här för 20 minuter sen och jag kan inte gå någonstans eftersom de inte kommer in då. Jag som har ganska mycket att fixa idag inför morgondagen.. Så ja, jag börjar känna mig lite stressad. 

Igår solade jag nästa hela dagen. Sov till halv elva, åt lite frukost och sen la jag mig på balkongen. 
Vid klockan fyra fick Jag, Johannes, Alice och Matte ett ryck och åkte till Söderköping och Smultronstället för att äta glass :) Riktigt trevligt var det!
Väl hemma i Katrineholm igen så bestämde vi oss för att kolla på film. "Den mänskliga tusenfotingen" hette den.. Riktigt jävla äcklig och konstig film. 
När filmen var slut så skulle Matte åka hem, han kom inte långt. Slut på bensin! Johannes fick bogsera honom till macken, haha! 

Nu ska jag plocka undan lite på vårat rum sen vänta på den där gubben. Sen måste jag åka iväg en sväng.
Stress!

Lång dag.

Vilken dag! 
Carro kom och hämtade mig från pappa vid halv elva. Då åkte vi direkt till Skogstorp för att hämta lite av hennes saker. Vi åkte tillbaka till Katrineholm och återvände till Skogstorp senare på eftermiddagen för att packa ett till lass med saker. Det är fortfarande grejer kvar i huset, vi fick inte med oss allt. 
Vid halv åtta var vi klara med allt. Då var det bara att laga mat och duscha av sig för att sedan dra ut och träffa några kompisar. Nu sitter vi här i soffan, jag och mitt hjärta. Det är så skönt att vara hemma och mysa med honom. I natt får jag somna i hans armar igen :) 
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar sen ska jag och Carro gå ut och gå en sväng. Sedan ska jag förbereda inför lördagen, kan inte berätta vad det är jag förbereder inför, det skriver jag på söndag ;) 
Annars har jag planerat att sola imorgon om det är fint väder :)

Nu ska jag krypa till intill min älskling och kolla på tv.



2 juni 2010

Igår eftermiddag tog jag tåget till Eskilstuna för att spendera natten där. 
Det var jättemysigt att ligga i soffan, äta onyttigt och bara vara jag. Det är skönt att vara själv en stund :) Men usch vad jag saknade mitt hjärta när jag skulle gå och lägga mig, är ju inte van att sova ensam.
Gick upp vid halv åtta redan, diskade lite och åt frukost. Gjorde mig i ordning och blev upphämtad av Carro och co. 
En sväng till Skogstorp blev det för att hämta lite grejer och nu sitter jag här. Vi ska tillbaka till Eskilstuna igen på eftermiddagen för vi fick inte med oss allt första omgången. 

Nu ska jag gå ut på balkongen igen och sätta mig och steka! Lite färg måste jag ju få jag som ska jobba hela sommaren.. Haha! 




2 juni 2010

Igår eftermiddag tog jag tåget till Eskilstuna för att spendera natten där. 
Det var jättemysigt att ligga i soffan, äta onyttigt och bara vara jag. Det är skönt att vara själv en stund :) Men usch vad jag saknade mitt hjärta när jag skulle gå och lägga mig, är ju inte van att sova ensam.
Gick upp vid halv åtta redan, diskade lite och åt frukost. Gjorde mig i ordning och blev upphämtad av Carro och co. 
En sväng till Skogstorp blev det för att hämta lite grejer och nu sitter jag här. Vi ska tillbaka till Eskilstuna igen på eftermiddagen för vi fick inte med oss allt första omgången. 

Nu ska jag gå ut på balkongen igen och sätta mig och steka! Lite färg måste jag ju få jag som ska jobba hela sommaren.. Haha! 




1 juni 2010

Idag är jag riktigt seg. Vaknade vid halv tio, gick upp och satte mig här. 
Jag har fortfarande världens tandvärk, visdomstanden bestämde sig för att den skulle växa den här veckan. Har haft ont sen i söndags och det är alltid värst på morgonen. Men idag tror jag ska försöka äta en macka och inte bara yoghurt till frukost.
Beställde en klänning på nelly.se i fredags natt :) Satt lite vid internet när hjärtat och vännerna drog ut på krogen, jag hade ingen lust att följa med alls. Jag hoppas att jag får den antingen idag eller imorgon :) 

Nu ska jag äta lite frukost. Vet inte alls vad jag ska göra idag.


RSS 2.0