Sommar och jobb?

För ett tag sen fick jag sommarjobb på Volvo i Eskilstuna. Det är jag överlycklig över! Men känns som att jag kommer att missa så mycket roliga saker som händer i sommar. Jag jobbar de veckor som mitt hjärta är ledig.. Okej, vi kommer ses på helgerna men att åka bort någonstans är ju bara att glömma. Men jag och Johannes får väl försöka åka någonstans i höst istället :) 
Nu är det inte så att jag inte vill jobba, för det vill jag verkligen. Lernia ringde mig för ett tag sen och pratade om att jag kanske till och med kunde få börja nästa vecka! Sweet, då blir det lite mer pengar nästa månad. 

Idag har jag varit på stan, träffade Alice, Karin, Tobbe, Linus och Tommy. De har tydligen varit uppe och druckit hela natten, haha! Vad knäppa alla blir när det är så nära till studenten, men va fan, jag blev ju det med förra året! XD 
Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Kanske ska dra hem till Karin för hjärtat åkte och skulle mecka bil med Matte. Det kan ju ta ett tag.. 

Hoppas på fint väder imorgon, då ska jag ta mig en långpromenad med hunden och sen lägga mig och sola. Jag gör upp en massa planer nu OM det blir sol. Annars får jag väl helt enkelt sitta inne.

31 maj 2010

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Det har hänt så många roliga saker så jag har bara inte haft tid! :) 
I fredags festade vi lite här hemma, tänkte ladda upp lite bilder men batteriet i min kamera har tagit slut och jag hittar såklart inte laddaren.. Men så fort jag hittar den så kommer bilderna! 
I lördags satt jag bara här hemma med killarna, drack lite, lyssnade på musik och pratade. Det blev en tidig kväll, riktigt skönt, jag var jätte trött. 
Igår cyklade vi ner till Djulö och la oss på en filt, åt glass i solen och bara hade det trevligt. Senare på eftermiddagen så gick vi på bio, Sex and the city 2 blev det. Riktigt bra film, men det tror jag inte killarna tyckte ;)
Efter filmen gick vi till stadsparken och beställde mat som vi tog med oss hem, jag har haft en riktigt bra helg! 

Idag skulle jag behöva gå ner på stan. Ska försöka få med mig Carro ner, vill ju inte gå helt själv, haha! 
Sen vid klockan två så kommer underbara Alice till mig en stund :) Känns som att den här dagen också kommer bli riktigt bra. 
Livet leker trots att jag har världens tandvärk som gör att jag knappt inte vill äta..

24 maj 2010

Jag är så jävla nöjd med mitt liv! Jag skiter i att jag inte har ett jobb, det kommer dyka upp något, jag har ju så mycket annat här i livet som betyder allt för mig!






21 maj 2010

Jag blir galen på den här förkylningen! Eller, jag vet i och för sig inte om det är allergi men jag har ändå tröttnat. Näsan rinner och halsen kliar, hela jag blir som en tickande bomb. 
Gick hem från praktiken idag för att allt snor som jag har täpper på något sätt till huvudet så jag blir helt slut. Förlåt för den äckliga beskrivningen men tro mig den kunde ha varit värre. Så nu sitter jag har och snörvlar, ska försöka ta tag i lägenheten snart, plocka undan lite saker i alla fall. Om jag har tur så kanske jag till och med orkar dra fram damsugaren och ta golven. 

Ikväll är det planer på att grilla nere vid Djulö. Men jag vet inte hur det blir med grillandet. Men ute vill jag vara idag, inte kan man sitta inne när det är så fint väder? Åkte ner till systembolaget en snabbis förut och köpte lite gott till kvällen. Känns som att det kommer bli en bra kväll vad som än händer :) 

Nej, om jag ska vara lite snäll mot min älskling och försöka städa lite, så slipper han göra det när han kommer hem. 
Ibland kan jag vara en riktig ängel ;)



20 maj 2010

Grattis min syster och Carro på namnsdagen!

Praktiken idag gick riktigt bra, förutom att jag gick runt och hostade och snorade. Men det gick bra ändå :)
Fick jobba i ena butiken helt själv i någon timme! Trodde det skulle bli jobbigt, men som tur var så var det inte så jättemycket folk i butiken så jag klarade det :) 
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Just nu sitter jag och äter strips, jag var så sugen på onyttig mat idag så jag och hjärtat åkte och köpte McDonalds förut, haha! Men nu är jag helt själv hemma. Carro är hos Jonny och hjärtat åkte till Nyköping för att hämta sin morfar på flygplatsen. Han kommer från Norge och hälsar på :)
Nej nu ska jag fortsätta knapra på mina kalla strips och kolla på tv.

När man har tråkigt.

Vad tycker du om kärlek? Helt underbar!

När kramade du någon sist? Imorse :)
Saknar du någon speciell person? Saknar ingen speciell utan många!

Har du svårt för att bli kär? Njae, jag hade det tills jag träffade J <3

Är du singel? Nej, nej!

När fick du senast en komplimang? Igår tror jag :)

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Nej

Hånglat med fler än 50 pers: Nej

Åkt ambulans? Nej

Gjort nåt olagligt? Hm, inte vad jag kommer på nu

Fått din mamma att gråta? Ja, tyvärr :(

Slagit ner någon? Haha, lilla jag? Nej

Skämts över dina föräldrar? Haha har väl hänt

Sagt jag älskar dig och menat det? Absolut

Tar du droger? Nej

Dricker du? Ja, ibland
Vilka kläder sover du i? Inga? :P

Är du ensam nu? Nej :)

Vill du gifta dig? Någon gång

Vill du ha barn? Senare i livet 

SENASTE PERSONEN SOM

Sov i din säng? Hjärtat mitt <3

Såg dig gråta?
Fick dig att gråta? Minns inte

Du delade en dricka med? Alice :)

Du gick på bio med? Carro :)

Skällde på dig? Minns inte


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Nej

Kramat någon? Ja

Pussat någon? Ja

Köpt någonting? Nej
Sjungit? Haha ja

Saknat någon? Ja


17 maj 2010

Vaknade imorse och kände mig som vanligt mer död än levande. Spelar verkligen ingen roll om jag sover mycket eller lite så är jag ändå lika trött. 
Praktiken gick bara bra idag, men jag är är så seg när jag kommer hem. Skulle jag lägga mig ner i soffan nu så skulle jag somna på en gång och skulle jag göra det så skulle jag vakna i natt och vara pigg. Inte bra, får försöka hålla mig vaken en stund till. 
När jag kom hem så lagade jag och min kärlek lite mat. Pasta med ostsås och bacon blev det, mumma! Efter det fick vi besök av Alice en stund :) 
Just nu sitter jag och kollar på "Djävulsrallyt", men snälla Johan Palm, hur kom du med i det här programmet?
Nu vet jag inte alls vad jag ska skriva mer.. Händer ju inte alltför mycket på dagarna. Från klockan 10-18 varje vardag är jag ju på praktiken, så ni vet ;)




Man ska inte alltid vara som alla andra!

16 maj 2010

Grattis Yasmine på 20 årsdagen!

Usch vad seg jag är idag! Har sovit som en stock hela natten men känner mig ändå inte helt utvilad. 
Vilken underbar dag det var igår! Solen sken och det var riktigt varmt, årets första sommardag! Jobbade på skobutiken i ungefär två timmar, de trodde att det skulle vara mycket folk eftersom det var marknad och sånt på stan, men jag tror det var vädret som gjorde att människor valde att vara ute istället för att vara inne i butiker. 
Efter jag hade jobbat så cyklade jag hem och bytte om och sedan gick vi hem till Lucas för att fira honom. Det var riktigt trevligt och jag tror att Lucas hade en bra födelsedag! Jag hoppas det i alla fall :) 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog träffa Alice & Karin men först behöver jag en lång dusch. Då kanske jag kommer igång. Men söndagar brukar ju vara sega dagar.. Haha! 


14 maj 2010

Den här dagen har varit väldigt lugn. Hade praktik från klockan 10-18, efter det cyklade jag hem och åt lite tillsammans med Johannes. Senare så drog han till Matte och Karin & Alice kom och hämtade upp mig. Fy vad kul vi har brudar i den där bilen! Bröla, släng dig i väggen! ;) 
Kom hem för ungefär 20 minuter sen. Ska göra mig i ordning för sängen snart, ska upp och jobba imorgon med! Jag måste visa att jag verkligen vill det här nu.. Två veckor kvar på praktiken och jag vill verkligen ha en anställning. 

Ringde Johannes nu, han skulle komma hem till mig sa han. Världens gulligaste! Han tänkte gå till öltältet på stan men valde att komma hem till mig istället :) 
Nu ska jag tvätta bort mitt smink, jag vet att jag inte kommer orka göra det senare. 
Och imorgon fyller Johannes lillebror år så då ska vi dit och fira honom. Han kommer bli överlycklig!

13 maj 2010

Åh vad skönt med en ledig natt såhär mitt i veckan! 
Igår kväll så var jag med Johannes och Matte, vi satt och drack lite här hemma för att sen dra ner till öltältet på stan. Det började såklart regna när vi skulle gå, inte så jättekul.. Och öltältet var väl heller ingen höjdare. Slutade med att Johannes och Matte var inne på öltältet och jag och Karin gick mest runt. Det blev en tidig kväll. 
Imorse njöt jag av min sovmorgon, jag älskar att kunna ligga och dra sig på morgonen! 

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Åkte hem till Alice med Karin i början på kvällen. Vi åt mat, pratade och lyssnade på musik :) Alice skulle iväg och fira en kompis som fyllt år, jag fick följa med men jag ska ju upp imorgon. Då måste jag ju vara pigg! ;)

Imorgon är det ju fredag, har ingen aning om vad som händer då. Det visar sig alltid :)
Nu ska jag mysa med mitt hjärta i soffan.

12 maj 2010

Kom hem från praktiken vid tio över 6. Går faktiskt bättre och bättre, både i butiken där uppe och den där nere. 
Jag hoppas inte alltför mycket på att jag ska få något i butiken efter praktikens slut, har hoppats så många gånger och denna gång orkar jag inte bli besviken. Jag tar det som det kommer :)
Och ja, nu sitter jag här hemma själv. Det är öltält nere på stan idag, Johannes drog dit vid tjugo över 6. Han skulle träffa sin chef och en kollega sen skulle han komma tillbaka hit och senare efter det så kanske vi drar ner på stan igen. Det visar sig! 
Just nu sitter jag mest och funderar över om jag ska ta mig något att äta. Har inte ätit sen lunch, men i några dagar har jag inte känt mig så värst hungrig. Jag tvingar i mig lite mat för att jag MÅSTE äta, inte för att jag är hungrig.
Äsch, jävla i-landsproblem! 

Imorgon är det ledigt! Jag ska sova tills jag vaknar. Kommer bli skönt med sovmorgon, älskar att ligga och mysa med mitt hjärta lite extra på morgonen. På vardagarna orkar jag inte mysa klockan 6 på morgonen.. Haha!
Imorgon ska jag även träffa Alice, min underbara vän! Har inte umgåtts med henne sen i lördags :( Okej, för er andra kanske det inte låter som så lång tid men vi kan ses varje dag! 

Nu ska jag nog ta mig en cider! Det är ju ändå "fredag" ;)

Lycka!

Jag är väldigt lyckligt lottad!
Jag har en underbar familj som bryr sig om mig,
jag har världens finaste pojkvän som alltid finns där
och jag har många underbart fina vänner. 

Utan er, vad vore jag då?



7 maj 2010

Jag slog läsarrekord igår! Fortsätt så ;)

Kom nyss hem från Matte, de var gårdsfest där :) Det var riktigt trevligt men jag började frysa som fan så tänkte att det var lika bra att gå hem. Jag blir ju så jävla lätt sjuk.. Och imorgon så ska jag upp tidigt för jag, Alice och hennes mamma ska åka till Stockholm. Då vill jag vara lite pigg i alla fall inte inte sjuk!

Så nu sitter jag här själv. Lyssnar på musik och funderar på att lägga mig i soffan och kolla på tv. 
Det har inte hänt så jättemycket idag. Praktik som vanligt, går faktiskt bättre och bättre för mig :) Fick fixa till skyltfönstret helt själv idag. Chefen vart riktigt nöjd! 

Nej, nu ska jag se till att bli trött.


Alice gästar


Sandra har precis färgat mitt hår. Hm känns lustigt men det blir säkert jättebra. Haha! Ska skölja ur det om några minuter så då får vi se resultatet...
Men ville bara skriva lite här eftersom hon är ganska dålig på att uppdatera. Men jag tycker om henne ändå :)  Sandra Monika Johansson är min bästa vän så det så. Det kan ingen ändra på!



6 maj 2010

Jag går alltid upp för tidigt på morgonen när jag ska iväg!
Jag ska cykla hemifrån till praktiken vid kvart i tio, jag var uppe redan kvart i åtta.. Jag trodde att jag skulle vara tvungen att blöta håret och fixa till det vilket tar jävligt lång tid för mig. Men när jag stod där i badrummet så orkade jag ändå inte göra något åt det. Det får bli uppsatt i en slarvig tofs idag. 
Men allt det här resulterade i att jag nu sitter här och det är 35 minuter kvar innan jag måste åka. Fan..



5 maj 2010

Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans i 1 år och 5 månader <3 
Det är många som klagar och tycker det är jobbigt att jag fortfarande räknar månader efter såhär lång tid, men jag blir alltid lika glad den femte varje månad.


Mormor klagade lite på att jag var dålig på att uppdatera. "Nu har jag läst om de där balkongerna flera gånger, det börjar bli tråkigt" Så nu tänkte jag sätta mig ner och skriva lite om vad jag har gjort idag. 
Imorse åkte jag iväg till Eskilstuna för att träffa Lernia. Det är genom dom som jag söker sommarjobb på volvo.
Det besöket gick galant och klockan ett åkte jag ut till volvo för att träffa de ansvariga. 
Det blev en gruppintervju, inte det roligaste jag vet.. Jag är tillräckligt nervös när jag sitter själv i ett rum och ska bli intervjuad och det blir inte bättre att ha en massa andra människor som sitter och lyssnar på mig. 
Efter det så fick vi en rundtur på volvo där man kommer få jobba om man får jobbet. 
Såg precis ut som alla andra industrier, förutom att det var jävligt högt i tak där! 

När jag var klar på volvo så åkte jag en sväng till Tuna Park, köpte en liten present till mitt hjärta, det förtjänar han! 
Sen drog jag vidare till mormor och morfar en stund, fick med mig färska bullar och bröd hem! Tack! 
Och efter det så åkte jag hem till mamma och syster en stund. Blev inte så långvarigt tyvärr, var så trött att jag kände att jag var tvungen att åka hem.

Oj vad mycket jag har hunnit med den här dagen! 
Imorgon är det praktik som gäller. 10-18.. Inte så roligt men jag får lite erfarenhet. 

Mitt hjärta passade på att försvinna när jag duschade. Ska ta och ringa och fråga vart han är. 
Men först ska jag föna mitt hår, kommer se ut som ett troll imorgon annars!

4 maj 2010

Idag säger jag grattis till mamma, min syster och mig själv som har namnsdag! 

Sitter just nu och väntar på att pojkvännen min ska komma hem. Vi ska äta varma mackor med tonfisk och räkor. Johannes är en hejare på att fixa ihop något riktigt gott, ska försöka vara med i köket idag så att jag lär mig någon gång.. Efter maten blir det nog bara mys framför tvn. Inget mig emot, jag älskar att ligga och kramas och Johannes älskar att somna till något tråkigt tv-program på tv4 fakta, haha! Så båda två brukar vara ganska nöjda ;)

Imorgon ska jag på anställningsintervju! I och för sig "bara" ett sommarjobb, men om jag får det så kommer jag att jobba fem veckor i sommar. Aldrig fel med pengar och lite kontakter. 
Skriver mer om det imorgon. Just nu är jag mest nervös över att hitta till Lernias kontor i Eskilstuna.. Jag är ju så dålig på gator och nummer. Jag lär åka ganska tidigt hemifrån imorgon, hellre är jag där en timme för tidigt än en timme försent.
Men som sagt, skriver mer om det imorgon :) 

Nu ska jag väl ringa mitt hjärta igen. Jag börjar bli riktigt hungrig nu..

RSS 2.0